Minecraft plüss és játék rendelés, vásárlás

Minecraft vásár

A világ egyik legnépszerűbb videojátéka a Minecraft. A három dimenziós környezetben bejárható területen létrejött világokban különféle játékmódokban játszva, online és egy játékos formában lehet játszani. A játék neve két szóból áll, a mine, azaz a bányászás és a craft, a barkácsolás szavakból, mely a játék alapvető lehetőségeire utal.

Számos kutatás igazolja a játék előnyeit is, hiszen a gyerekek számos készségét erősíti: a geometriai érzéket, a kreatív gondolkodást, a képzelőerőt és a csapatmunkát. A játék szinte minden platformon elérhető, PC-n, Xbox-on, PlayStationön, táblagépen, mobilon is játszható.

A játék legnépszerűbb szereplőiből plüssfigurák, játékok és könyvek is készültek, nálunk az alábbiak közül tudsz válogatni a készlet erejéig:

Plüssök:

A Minecraft egyik jelképe, a legfélelmetesebb agresszív mob, a Creeper. Képes felrobbantani magát és ezzel akár épületeket is tönkre tud tenni, melyeket nagy nehézségek és sok munka árán építettünk fel, csinosítottunk. A mob alapján készült plüssfigura az egyik legnépszerűbb, 16 cm-es és kiváló minőségű anyagból készült, ugyanolyan mintázattal, mint a játékban látható.

Az ocelot a játékban megszelídíthető, ilyenkor macskává változik. Nehezen befogható, ritkán felbukkanó passzív mob, emellett rendkívül értékes is, hiszen a creeperek félnek a macskáktól. Mivel a játékban ritka, így a valóságban, plüss formában garantált örömet lehet vele okozni, az egyik legtöbbet vásárolt Minecraft plüss az ocelot.

A zombi egy agresszív mob, aki direkt ránk támad, ha meglát, vagy érzékel bennünket. Sötétben, éjszaka vagy vihar idején találkozhatunk vele, a napfénytől viszont meggyulladnak. Minden Minecraft rajongónak kell egy plüss zombi, ezzel a választással szinte biztos, hogy nem lehet melléfogni. A plüss 17 cm magas.

Steve a Minecraftban a játékos karaktere, őt irányítod szó szerint árkon, bokron át. Vele vágsz fát, építkezel, küzdesz az ellenséggel. 21 cm magas plüssfigura, kiváló anyagból, szuper áron! Képzeld el, mennyire jól nézne ki, ha lenne egy Steve plüssöd, mindenki irigykedne rád, mivel elég ritka plüssfigura. Nehezen beszerezhető, a készlet erejéig kapható.

Az Enderman, más néven a Bevégző egy semleges mobról készített játékfigura, aki csak akkor támad rád, ha ránézel. Ez a plüss azonban nem árt neked, bármennyit is nézegeted. Szuper puha, sötét-fekete anyagból készült plüss, kiváló áron. Rendeld meg együtt a Minecraft összes ellenséges mobjával együtt, legyen teljes kollekciód!

Szeretjük a gombatehenet a Minecraftban, mert élénk színe mindig jó látvány a nagy zöld dzsungel közepén. Ha van nálunk tál, meg is fejhetjük, és gombaragut kapunk, amit megehetünk. Mindig legyen nálad tál, bármikor kapóra jöhet! Legyen gombatehened is, légy egyedi, hiszen a gombatehén sem terem bárhol, nem lehet bárhol könnyen rábukkanni. Abban is biztos lehetsz, hogy a gombatehén plüss fel fogja dobni a helyet, bárhová is kerül.

Szerezz répát, és csalogass magaddal malacot a játékban biztos helyre. Így mindig lesz kéznél, ha például húsra van szükséged. A pihe-puha malac plüsshöz nem kell répa, egyszerűen megvásárolhatod nálunk és pár napon belül már a kezedben is foghatod a játék karaktere alapján mintázott plüssfigurát.

Plüss Minecraft bárány azoknak, akik csak egy békés állatkát szeretnének maguknak a játékból, és nem pedig agresszív mobokat. A hófehér bundás nagyon puha anyagból készült, és remekül mutat minden gamer szobájában, asztalán. Kiváló ajándék lehet bármely rajongó számára.

Kapható nálunk barna színű plüss Minecraft tehén is, így akár mindkettő fajtából is szerezhetsz egyet-egyet. A játékban gyakran előforduló tehén szintén az egyik legnépszerűbb plüssünk, a gyerekek nagyon szeretik.

A tintahal a játékban tintazsákot dob, ha sikeres a támadásod – de hát ez nem is olyan meglepő, hiszen ő egy tintahal. Ő nem fog téged megtámadni, csak úszkál céltalanul a vízben. Tintájával színezni tudsz, például fekete színű gyapjút készíthetsz. Legyen tintahalad is, gyűjtsd össze a játék összes figuráját!

Nem hiányozhat az igazi rajongól polcáról a Minecraft szellem plüssfigura sem. Az alvilágban található agresszív mob egy nagy fehér kocka karokkal, így a plüssfigura is hasonlóképp néz ki. Bár tűzgolyókat nem lövöldöz, de ha a tiéd lesz, elmondhatod magadról, hogy befogtál egy szellemet.

Ajjaj, itt egy veszélyes mob, azaz szerencsére ez csak egy spider, vagyis pók plüssfigura. A pók a játékban sötét helyeken támad, fényben ártalmatlan, ugrani is tud. Sokan kedvelik ezt a plüssfigurát, elmondásuk szerint ijesztően csúnya és gusztustalan, de kellemesen puha és nem hiányozhat a pók sem a polcról a többi figura mellől.

A legkisebb mob a játékból most megérkezett hozzánk plüss formában. Szerezz magadnak plüss denevért, ha már a játékban nem tudsz tőle semmit megszerezni. De tényleg, a denevér nem dob semmit, csak céltalanul repked ide-oda. Neked ettől függetlenül lehet denevér plüssöd, nálunk gyorsan, egyszerűen megrendelheted a készlet erejéig.

Kutya vagy farkas, nem mindegy. A farkast megszelídítheted a játékban, így hűséges, védelmező kutyává válik, és ha bármilyen bántódás ér téged, a támadód azt minden bizonnyal megkeserüli. A Minecraft plüss kutya most korlátozott számban kapható nálunk a készlet erejéig.

Ritka, nehezen beszerezhető ez a plüss nyuszi, így – amennyiben éppen van nálunk készleten – érdemes hamar lecsapnod rá, mert bármikor elfogyhat. Nem tudjuk a pontos okát, de valamiért nagyon népszerű, talán azért, mert kedves és hófehér, és a nyuszikat mindenki szereti.

Újabb agresszív mob, akivel elég sűrűn találkozhatsz a játékban, különösen sötétedés után. Nagyon veszélyes is, mert messziről is el tud találni nyilaival. Jobb ha megbarátkozol vele, így válaszd őt is, ha Minecraft plüsst szeretnél vásárolni!

Játékok:

Rózsaszín Minecraft BigFig malac és a zöld zombibabával a LEGO-tól. A malac és a zombibaba 159 darab könnyen felépíthető elemből áll, ezért lányok és fiúk számára is sikerélményt nyújt a való világban is. Felnőttek számára is tökéletes választás ajándéknak, bármilyen alkalomra.

A plüssfigurák mellé vásárold meg ezeket a szuper Minecraft állat figurákat is, hogy minél teljesebb legyen a kollekció és tartalmasabb a szórakozás, hosszabba játék. A hat figura a Minecraft legnépszerűbb állat karaktereit formálja, megtalálható a dobozban a kacsa, az ocelot, a kutya, a malac, a bárány és a tehén.

Könyvek:

Ez a könyv segít abban, hogy mesteri szinten használd a Minecraft nyújtotta lehetőségeket, a vöröskő segítségével építs egyedi gépezeteket, áramköröket, zárakat, katapultot, csapdákat a gonosz moboknak.

Ez a Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz (sötétzöld színű könyv) 80 oldalon keresztül mutatja be, hogy hogyan kezelhető a saját gazdaság a túlélő módban, ahol nélkülözhetetlen az élelem és számos használati tárgy. Ebben a könyvben megtanulható a növénytermesztés, állattenyésztés minden trükkje, valamint a blokkok és az ellenséges mobok teremtése is. Ezen útmutató segítségével önellátó gazdálkodás építhető ki, így valóban vérbeli játékossá lehet válni.