Chuck sárga Angry Birds plüss madár

A sárga madár neve az Angry Birds játékban és rajzfilmekben: Chuck. Ő egy önelégült madár a rajzfilmben, aki azt szereti, ha csodálják, és társaihoz (Piros és Bomba) hasonlóan nehezen tudja kordában tartani indulatait. A játékban képes összetörni a akár a vastagabb fa barikádokat is. A madarak fő ellenségei malacok (a játék a sertésinfluenza idején készült), a zöld disznók építményeit csúzli segítségével, önmagukat kilőve igyekeznek lerombolni. Az újabb pályákon újabb madarak érhetők el különböző egyedi képességekkel együtt. Az Angry Birds a világ egyik legnépszerűbb játéka lett.

Ez a plüss madár sárga színű és a Chuck néven lett elnevezve. Kiváló minőségű anyagból készült, pihe-puha, rendkívül selymes tapintású. Élénk sárga színével már messziről felkelti a figyelmet, így a kicsik is erőszeretettel veszik kezükbe. Kemény, műanyag, lenyelhető, letéphető tartozéka nincs, szemei varrottak, csőre is plüss anyagból készült. Nem súlyozott, de önállóan megáll, nem borul fel. Kispárnaként is kiválóan használható. Mosógépben alacsony hőfokon javasolt kimosni. Nem zenél, nem ad ki hangot.

3999 Ft

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés


További információk

Tömeg290 g
Csomagolás mérete (kb.)27 × 21 × 25 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

tcc global

Szín

barna, fehér, fekete, sárga

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: