Cidri, a hóember plüss – Dr. Plüssi

A Dr. Plüssi című 3D-s animációs sorozattal hazánkban is találkozhattak a gyerekek az egyik gyermekcsatorna jóvoltából. Eredeti címe Doc McStuffins, mely címet a főszereplő kislányról kapta, aki az udvarukban található faházban működtet kórházat a saját és a szomszéd gyerekek játékainak. Amint sztetoszkópját felveszi, a játékok azonnal életre kelnek, ő pedig ellátja rögtön őket a felállított diagnózis alapján.

A rajzfilm egyik szereplője Cidri, a kövér hóember, aki mindig elfelejti, hogy ő játék, és attól retteg, hogy el fog olvadni. Mindig ellenőrzéseket végez (tulajdonképpen hipochonder), meglehetősen buta, mert mindig aggódik valami kitalált dolog miatt. Ennek ellenére mindig hajlandó segíteni, szembesülni a félelmeivel, hogy segíthessen barátainak.

Ez a plüssfigura a rajzfilmben megismert hóember alapján készült. A hóember pontosan ugyanolyan fekete cilindert visel a fején, melyen zöld színű csík fut körbe, illetve nyakában szintén a sorozatban viselt kék színű, csíkos sál található. Szeme barna színű, orra répa, szája pedig szintén a rajzfilmből ismert mosolyt formázza. Gombjai fekete színűek, zöld keresztöltésekkel. A plüssfigura teljes egészében textilből készült, nem tartalmaz semmilyen kemény, műanyag alkatrészt, így bármilyen korosztály számára bátran adható. Mosni alacsony hőfokon javasolt.

3499 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 20.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 25.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg249 g
Csomagolás mérete (kb.)32 × 16 × 13 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Disney, PoshPaws

Szín

fehér, fekete, kék, narancs, zöld

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes 2021. november 24-től. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: