Cuki plüss rénszarvas karácsonyi zöld sállal

Nagyon cuki, 26 cm magas plüss szarvas karácsonyra, Mikulásra, ünnepi mintás zöld sállal a nyakában. Kedves kis barna szemeivel imádnivalóan néz rád, bármely irányból is nézed őt. Kicsiknek igazi ölelgetni való, kedves barát.

A plüss szarvas barna színű anyagból készült. Bár ültetett pozícióban készült, nem könnyű eltalálni azt a helyzetet, amelyből nem dől fel, inkább kitámasztva marad stabilan, vagy jobb alvótársnak, hurcolászásra használni. Szarvai másféle textilből készültek, mint a teste, így ha fény esik rájuk, csillogós hatásúak. Orra vörös színű textilből készült, szeme barna-fekete műanyag. Más műanyag, kemény tartozéka nincs. Sálja zöld színű textilből készült, mely varrással van a testéhez rögzítve. A sál mintás, a karácsonyi ünnepre jellemző motívumokkal díszített. Ugyanilyen anyagból készültek a plüss figura füleinek belső részei valamint a talpai is.

Mosni szükség esetén, alacsony hőfokú mosószeres vízzel javasolt, vasalót, szárítógépet használni nem szabad. 12 hónapon aluliak számára nem javasolt.

3499 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg130 g
Csomagolás mérete (kb.)14 × 23 × 26 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Szín

barna, zöld

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: