Akció!

Jégkorszak – Barack mamut plüss (Manfréd lánya)

Ez a plüss a Jégkorszak című rajzfilm harmadk részéből megismert Barack mamut plüssfigura változata. Baracka gyapjas mamut,  Manfréd (bevenevén Mani) lánya, akire mindenki tisztelettel néz fel. És bár amikor annakidején megismertük őt, még meg volt győződve arról, hogy ő az utolsó példány, az újabb részekre szerencsére kiderült, hogy ez nem így van, és nem csak barátai, hanem immár népes családja is körülveszi őt.

A plüssfigura a Jégkorszak 3 című rajfilmhez készült. Műanyag szemű, szemeit direkt rakták rá úgy, hogy kissé össze-vissza álljon, hogy még mókásabbnak tűnjön. Kellemes tapintású, barna színű anyagból készült. Szemeinek anyagát és sörényének vékony szálait figyelembe véve nem javasoljuk, hogy három éven aluli gyerek kezébe add.

Mani is a ritka állatfajok közé tartozik, nálunk sincs belőle sok, csak korlátozott számban van a raktárunkban, így érdemes azonnal megvenned, ha szeretnéd, hogy legyen egy plüss mamutod. Vidd magával a rajzfilm többi szereplőjét is, nézz körül kínálatunkban!

1199 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg125 g
Csomagolás mérete (kb.)20 × 9 × 13 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Új vagy használt:

használt

Állapot

Kifogástalan

Szín

barna

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: