Minecraft Enderman (Bevégző) plüss

Minecraft Enderman plüss – a magyarul Bevégzőnek nevezett játékfigura most korlátozott mennyiségben kapható nálunk. A plüss 25 cm magas, azonban önállóan nem képes megállni lábain. Szemei fehérek, egész testfelülete fekete színű, nagyon puha tapintású plüss anyagból készült. Varrott szemű, műanyag vagy bármilyen egyéb tartozéka nincs.

Ezt az Enderman plüss figurát nyugodtan nézheted bármeddig, nem fog rád támadni. A számítógépes játékban ez egy semleges mob, aki csak akkor viselkedik ellenségesen, ha provokálják, azaz ha a játékos a szemébe néz, vagy a célkeresztet a lábszárai fölötti testfelületre viszi, vagyis ránéz. Képes a teleportálásra, mindig párban jön létre. A játékban szemei lila színűek.

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Megnézem a Minecraft plüss figurákat[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg123 g
Csomagolás mérete (kb.)6 × 8 × 25 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Állapot

Kifogástalan

Márka

Minecraft, Mojang

Szín

fehér, fekete

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: