Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz (zöld könyv)

Ez a Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz (sötétzöld színű könyv) 80 oldalon keresztül mutatja be, hogy hogyan kezelhető a saját gazdaság a túlélő módban, ahol nélkülözhetetlen az élelem és számos használati tárgy. Ebben a könyvben megtanulható a növénytermesztés, állattenyésztés minden trükkje, valamint a blokkok és az ellenséges mobok teremtése is. Ezen útmutató segítségével önellátó gazdálkodás építhető ki, így valóban vérbeli játékossá lehet válni.

A könyv a gazdálkodás alapjainak bemutatását követően a növénytermesztésre tér rá, ahol annak alapelveit ismerteti. Megismerjük a búza, a répa, a burgonya és a cékla leghatékonyabb termesztésének módját, mivel ugyanazokat az eljárásokat igénylik. Majd pedig a dinnye, a tök, a cukornád, a gombák és a kakaó termesztése is megismerhető.

Az állattenyésztés fejezet annak alapelveit, majd pedig a passzív mobok, utána pedig a megszelídíthető mobok témáját járjuk körbe.

Izgalmas téma az ellenséges mobok tenyésztése, az ehhez szükséges felszerelések (például gyémántkard, bájitalok, bűbájok) használata. Megismerjük a normál világ és az alvilág mobjait egyaránt és az azok számára építhető csapdákat.

Végezetül pedig a különböző blokkok termesztését tanuljuk meg, például a hó, a fa, zúzottkő, obszidián, jég, alvilági bibircsók, indák, kaktuszok előállítását.

3599 Ft

Elfogyott. :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés


További információk

Tömeg359 g
Csomagolás mérete (kb.)22 × 16 × 2 cm
Márka

Mojang

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Oldalszám

80

ISBN

978-963-737-210-3

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: