Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz (zöld könyv)

Ez a Minecraft – Útmutató a gazdálkodáshoz (sötétzöld színű könyv) 80 oldalon keresztül mutatja be, hogy hogyan kezelhető a saját gazdaság a túlélő módban, ahol nélkülözhetetlen az élelem és számos használati tárgy. Ebben a könyvben megtanulható a növénytermesztés, állattenyésztés minden trükkje, valamint a blokkok és az ellenséges mobok teremtése is. Ezen útmutató segítségével önellátó gazdálkodás építhető ki, így valóban vérbeli játékossá lehet válni.

A könyv a gazdálkodás alapjainak bemutatását követően a növénytermesztésre tér rá, ahol annak alapelveit ismerteti. Megismerjük a búza, a répa, a burgonya és a cékla leghatékonyabb termesztésének módját, mivel ugyanazokat az eljárásokat igénylik. Majd pedig a dinnye, a tök, a cukornád, a gombák és a kakaó termesztése is megismerhető.

Az állattenyésztés fejezet annak alapelveit, majd pedig a passzív mobok, utána pedig a megszelídíthető mobok témáját járjuk körbe.

Izgalmas téma az ellenséges mobok tenyésztése, az ehhez szükséges felszerelések (például gyémántkard, bájitalok, bűbájok) használata. Megismerjük a normál világ és az alvilág mobjait egyaránt és az azok számára építhető csapdákat.

Végezetül pedig a különböző blokkok termesztését tanuljuk meg, például a hó, a fa, zúzottkő, obszidián, jég, alvilági bibircsók, indák, kaktuszok előállítását.

3599 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 20.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 25.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg359 g
Csomagolás mérete (kb.)22 × 16 × 2 cm
Márka

Mojang

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Oldalszám

80

ISBN

978-963-737-210-3

Zenél, hangot ad

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes 2021. november 24-től. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: