Összetört szívű szerelmes plüss maci

Ha nem tudod elmondani szavakkal, mondd el ezzel a plüss macival, hogy mit érzel szerelmed iránt, főleg akkor, ha úgy érzed, éppen némi döccenő van a kapcsolatotokban. Ennek a plüss macinak az arckifejezése mindent elárul arról, hogy épp milyen fájdalmakon megy keresztül, mancsai között pedig az éppen meghasadó plüss szívecske párnát tartja Love, azaz szerelem felirattal. Egy kétségbeesett szerelmes minden követ megmozgat, vesd be ezt a plüss medvét, hogy közvetítse üzenetedet, egy próbát megér!

Ez a plüss maci világosbarna színű, ültetett plüssfigura. Így ülve tartja mancsai között a piros színű plüss szívecskét, melyre egy sárga villám, valamint fehér színnel Love felírat került dekorációnak. A maci orra kemény, textil borítású, szemei és szája varrottak. Orrán kívül egyéb kemény, műanyag tartozéka nincs. Mosni alacsony hőfokon javasolt, amennyiben szükséges. Ha 2 éven aluli gyermek kezébe adod, akkor kellő körültekintéssel add.

Kiváló ajándék Valentin napra, évfordulóra, párkapcsolati válság idején. Viszonylag kis méretű, így nem foglal sok helyet a polcon, asztalkán, vagy az ágy díszeként. Szurkolunk, hogy el tudd vele érni a kellő hatást, és a kitűzött célodat!

2999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg267 g
Csomagolás mérete (kb.)19 × 21 × 26 cm
Szín

barna, fehér, piros, sárga

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: