Rick és Morty plüss
Rick és Morty plüss

Rick és Morty plüss

Újabb kedvence van a felnőtteknek készített animációs filmek rajongóinak, a Rick és Morty. Az alkoholista, önző, őrült – de mégis kedvelt, szerethető – tudós Rick Sanchez és jószívű Morty nevű unokájának kalandjait bemutató sorozat már hazánkban is rendkívül népszerű rajzfilmnek számít.

A sorozat alkotói elképesztő kreativitásukat fitogtatva végtelen számú univerzumon és bolygókon át utaztatják a Smith-család tagjait. Bár a cselekmény központjában elsősorban Rick és Morty áll, gyakori azonban a család többi tagjával további szálak is futnak párhuzamosan az aktuális epizód alaptörténete mellett. A rajzfilm történetmesélése olyan egyedülálló, hogy észrevétlenül le tudja kötni a nézőt: a rengeteg őrültség ellenére az egyes epizódok számos értelmes és érdekes gondolatot is meg kívánnak osztani a cselekmények segítéségével, így a szórakoztatás közben valódi érzelmi hullámvasútra is felültetik a nézőt.

A Rick és Morty számos – elsősorban – pozitív kritikát kapott, nagy rajongótábora van, itthon is egyre többen ismerik és kedvelik. Hozzájutottunk néhány a sorozat szereplőit formázó plüssfigurához, így most vásárolhatsz belőlük az igazi Rick és Morty rajongó számára a készlet erejéig.

4999 Ft

Törlés
Várható szállítás: október 20., szerda
(amennyiben ma megrendeled, és a leggyorsabb szállítási módot választod)
Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg53 g
Csomagolás mérete (kb.)N/A
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Szín

barna, fehér, kék, sárga, zöld

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: