Cikkszám: PJ180223 Kategóriák: ,

Rick és Morty plüss

Újabb kedvence van a felnőtteknek készített animációs filmek rajongóinak, a Rick és Morty. Az alkoholista, önző, őrült – de mégis kedvelt, szerethető – tudós Rick Sanchez és jószívű Morty nevű unokájának kalandjait bemutató sorozat már hazánkban is rendkívül népszerű rajzfilmnek számít.

A sorozat alkotói elképesztő kreativitásukat fitogtatva végtelen számú univerzumon és bolygókon át utaztatják a Smith-család tagjait. Bár a cselekmény központjában elsősorban Rick és Morty áll, gyakori azonban a család többi tagjával további szálak is futnak párhuzamosan az aktuális epizód alaptörténete mellett. A rajzfilm történetmesélése olyan egyedülálló, hogy észrevétlenül le tudja kötni a nézőt: a rengeteg őrültség ellenére az egyes epizódok számos értelmes és érdekes gondolatot is meg kívánnak osztani a cselekmények segítéségével, így a szórakoztatás közben valódi érzelmi hullámvasútra is felültetik a nézőt.

A Rick és Morty számos – elsősorban – pozitív kritikát kapott, nagy rajongótábora van, itthon is egyre többen ismerik és kedvelik. Hozzájutottunk néhány a sorozat szereplőit formázó plüssfigurához, így most vásárolhatsz belőlük az igazi Rick és Morty rajongó számára a készlet erejéig.

A terméknek ennyi az ára:

4999 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Kiürítés

További információk

Tömeg53 g
MéretekN/A
Kiszállítási idő

2-4 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Szín

barna, fehér, kék, sárga, zöld

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink:

Érdekelhetnek még…

 • Uzumaki Naruto plüss

  Uzumaki Naruto plüss

  Akció! 4999 Ft 3999 Ft
  Termék megtekintése
 • Brian Griffin plüss (Family Guy) jobbról

  Brian Griffin plüss (Family Guy)

  3999 Ft
  Termék megtekintése