Tigris plüss (Micimackó) – Többféle

Aligha szükséges bemutassuk Micimackó egyik barátját, Tigrist, a Százholdas Pagony lakóját. Jellegzetes narancssárga bundájáról és rajta futó fekete csíkjairól már messziről egyértelműen felismerhető mindenki Tigrise. Imád a rugalmas farkán pattogni, és így fel-alá közlekedni az erdőben – Nyuszi rendszeres felháborodására. Zsebibabával jó barátokká válnak, miután hozzájuk költözik, sőt Kanga ugyanúgy kezeli őt, mint saját fiát. Vidám és barátságos lény, óriási önbizalommal, azonban saját képességeit mindig túlbecsüli. Mindig tele van energiával, optimizmussal, és bár mindig jó szándékú, cselekedetei néha káoszt és bajt okoznak saját magának, valamint barátainak is.

A Micimackó filmek és rajzfilmek, valamint szereplőinek népszerűsége mindmáig toronymagas, így alig akad olyan háztartás, ahol ne lenne egy plüssfigura, könyv vagy valamilyen kiegészítő Micimackóról és barátairól. A Tigris plüssök számos méretben elérhetők többféle gyártótól, melyek csak néhány részletben térnek el egymástól: a plüssfigura nagysága után szinte az egyik legjellemzőbb eltérés az, hogy a szeme miből készült. Vannak olyan plüssök amelyeknek szeme hímzett, azonban műanyag szemű figura is kapható, melyek kisebbek számára fokozott figyelemmel adható. Emellett a felhasznált anyag alapján vannak a kissé szálasabb, bársonyos tapintású plüssfigurák (pl. a Nicotoy figurái), illetve a textilesebb hatású, általános plüssfigurákra jellemző kivitelezések, mely szintén kellemesen puha tapintásúak.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

48 cm-es Tigris:

Tigris plüss (Micimackó) 48 cm

 

32 cm-es Tigris:

Tigris plüss (Micimackó) 32 cm

 

23 cm-es (Nicotoy) Tigris:

Nicotoy Tigris plüss (Micimackó) 23 cm

 

További információk

Tömeg300 g
Csomagolás mérete (kb.)48 × 26 × 26 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Disney, Nicotoy

Szín

fekete, narancs, rózsaszín, sárga

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: