TY Beanie Boos nagyszemű plüss róka

Kedves, csillogó szemű kis róka plüss figura a TY Beanie Boos sorozatból. Nagyon puha, szuper kellemes tapintású ez a plüss róka, egyszerűen mindenki imádja.

A 16 cm magas barna és fehér színű plüss róka ül, alulról súlyozott, ezért nem borul fel, nem kell kitámasztani sem. Orra műanyagból készült, szája varrott. Szemei szintén műanyagból készültek, rózsaszínben hatalmasan csillognak.

Barna színű, azonban hasa és arca illetve farka vége hófehér, mancsai pedig fekete színűek. Füleinek belső része rózsaszín, kívülről fekete textilből készültek.

A plüss rókát nem javasoljuk mosógépben kimosni, nehogy szemei összekarcolódjanak. Nedves, tisztítószeres ruhával takarítsuk meg szükség esetén.

A Beanie Boos figurák a gyerekek kedvencei, műanyag alkatrészei miatt azonban három éven aluliaknak nem javasolt. Anyaga szuper puha, selymes, nagyon kellemes simogatni.

Nagyon remek ajándék válhat ebből az ártatlan, kedves kis rókából bárki számára. És ugye, hogy mindig, minden irányból rád sandít a tekintete és téged néz?

3899 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg140 g
Csomagolás mérete (kb.)14 × 9 × 16 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Új vagy használt:

vadonatúj

Állapot

Kifogástalan

Márka

Ty

Szín

barna, fehér, fekete

Mosható

Nem javasolt

Szállítási összehasonlító táblázat: