Akció!

Vroem traktor plüss

A plüss járművek, például a plüss traktor is az egyik legnehezebben beszerezhető termékek között vannak. Pedig volna rá igény, azonban mégis csak időszakosan, korlátozottan tudunk hozzájuk jutni. Ez a Vroem traktor plüss is ritkán elérhető nálunk, azonban a készlet erejéig kiváló áron és minőségben vásárolhatod meg a mezőgazdasági gépek, traktorok rajongójának. Garantált az öröm és a szinte egyedi ajándék!

A plüss traktor műanyag szemű, szeme erős ragasztással van a szövethez illesztve, ezért kisebbeknek nem is javasoljuk, mert hossza próbálkozás után letéphetik róla. További műanyag, kemény alkatrésze nincs a plüssnek, Kerekei nem gurulnak, szintén szövetből készültek. Anyaga kiváló minőségű, elsősorban narancs és fekete színű, további fehér és sárga kiegészítésekkel. Kéménye varrással van hozzá rögzítve, ez a kisebbek számára szintén letéphető elemet jelenthet. Ha mosni szükséges, akkor alacsony hőfokú, mosószeres vízben javasoljuk.

Elfogyott? Erről a termékről nem tudjuk megmondani, hogy mikor sikerül újra beszereznünk belőle. Javasoljuk, hogy használd a lentebb található termékértesítőt, így azonnal küldünk róla egy e-mailt, ha újra rendelhető lesz.

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg190 g
Csomagolás mérete (kb.)23 × 22 × 21 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Szín

fehér, fekete, narancs

Mosható

Igen, langyos, mosószeres vízben

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: