Elveszett plüssök

Elvesztettétek gyermeked plüss játékát, rongyi kendőjét, rágókáját és azóta folyton csak siratja és nem tud elaludni nélküle?

Írd meg nekünk itt, ha tudsz, csatolj hozzá fényképet, és megnézzük, hogy van-e nekünk ugyanolyan. Látogatóink is segíthetnek: akik esetleg megtalálták valahol a nélkülözhetetlen plüss figurát, itt fel tudják venni a kapcsolatot a kis plüssjáték tulajdonosával.

Talált plüssök

Ha kirándulás közben, a boltban, benzinkúton, parkolóban találtatok plüssfigurát, segíts visszajuttatni az eredeti gazdájához, hiszen bizonyára valahol nagyon siratják a hűséges barátot.

Kérjük fényképezd le a megtalált plüsst, és írd meg, hol találtátok és ilyen módon tudnád visszajuttatni igazi gazdijához. Segíts másokon, lehet, hogy holnap rajtad fog segíteni valaki. Mindemellett biztosak vagyunk benne, hogy óriási örömet fogsz okozni vele.

Subscribe
Visszajelzés
10 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

comment image
Szolnokon hagytuk el a lányom pepco-s rózsaszín nyuszi kendőjét. Nagyon sokáig lehetett kapni a pepcoban, de most már egy ideje nem lehet. Ha valakinek lenne hasonló nagyon szívesen megvennenk :)

Sziasztok!
Kutya sétáltatás közben talált plüss zsiráf.
3. kerület Miklós utcai CBA parkolójában.

comment image

Sziasztok!
Kutya sétáltatás közben talált plüss zsiráf.
3. kerület Miklós utcai CBA parkolójában.

comment image

Ilyen Ikeás rókát keresünk..sajnos a mienk eltünt és már nem lehet kapni

Elveszett a kislányom kedvenc rossmannban vásárolt barna macija, mely piros kendőt visel a nyakában.
Kérem ha valaki lát ilyet,vagy van neki otthon feleslegben szóljon! Köszönöm!
Bianka

Elveszett a kisfiam Tibi csokis majmos kedztyűbábja. Lillafüreden a Palota szállóban, a megtalálónak 10000 ft jutalom, annak is, aki egy ugyan ilyen állatot ajánl fel.

comment image

Sziasztok, nagyon keressünk egy ugyanilyen macit, a kislányunknak. Ez már nagyon a végét járja. Az orra rózsaszínű volt. Sok éve kaptam ezt nagypapámtól, és most Babuka is csak vele alszik, de szeretnék egy cserét, mielőtt ez végleg tönkremegy. Köszönöm, Marika comment image

Sziasztok, úgy látom, még nincs itt hozzászólás, de hátha látja az érintett: Pesten a Közvágóhídnál az OBI előtt találtuk ezt a kis plüsst. A gazdája jelentkezzen nálam privát üzenetben.comment image