Barion Pixel
Kosár

Elveszett plüssök, talált plüss

Elveszett plüssök

Elvesztettétek gyermeked plüss játékát, rongyi kendőjét, rágókáját és azóta folyton csak siratja és nem tud elaludni nélküle?

Írd meg nekünk itt, ha tudsz, csatolj hozzá fényképet, és megnézzük, hogy van-e nekünk ugyanolyan. Látogatóink is segíthetnek: akik esetleg megtalálták valahol a nélkülözhetetlen plüss figurát, itt fel tudják venni a kapcsolatot a kis plüssjáték tulajdonosával.

Talált plüssök

Ha kirándulás közben, a boltban, benzinkúton, parkolóban találtatok plüssfigurát, segíts visszajuttatni az eredeti gazdájához, hiszen bizonyára valahol nagyon siratják a hűséges barátot.

Kérjük fényképezd le a megtalált plüsst, és írd meg, hol találtátok és ilyen módon tudnád visszajuttatni igazi gazdijához. Segíts másokon, lehet, hogy holnap rajtad fog segíteni valaki. Mindemellett biztosak vagyunk benne, hogy óriási örömet fogsz okozni vele.

Subscribe
Visszajelzés
20 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Sziasztok! Elvesztettük a Coco tölcséres kék cicát. Pólus mosdóban maradt és valaki elvitte. Ugyanolyat keresek, ami a képen van.

Screenshot_2022-04-24-13-54-04-214_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Sziasztok!
Mai nap kislányommal állatkertben voltunk, és beleszeretett egy “babakéznyi” plüss rókába. Amit sajnos hazafelé el is hagyott: valószínűleg az Őrs vezér tere Kőbányi oldal 3-as villamos megálló és az Árkád területén valahol.
Mivel azóta nem egyszer kérdezte, hogy hol a “jóka”, gondoltam, írok ide is.
Ha valakivel szembe jönne, és segítene visszajutni, nagyon hálásak lennénk!

Sziasztok!
Egy ilyen plüssrókát vesztettem el a Nyírpalota útnál körülbelül egy hónapja. Két éves korom óta velem volt, nagyon várom haza.

piciróka.jpg

Kedves kis gazdám!
Az M3-as pesti bevezetőn (OMV kút előtt) kiestem az ablakon. Ott pattogtam az út közepén, de szerencsére felvettek, hazavittek, megmosdattak és nagyon jó kezekbe kerültem.
Vigyáznak most rám. Viszont nagyon hiányzol! Ha megismersz, akkor gyere értem!
Puszi,
Gömbi

IMG_20220302_112233.jpg

Sziasztok!
Sajnos elveszett a kedvenc alvós plüssünk és nincs róla képem😟
A pepcoban vettük és egy boci volt háta valakinek lenne nagyon hálás lennék❤️

Nálunk is ez a kis boci volt a társ,a minden és mi is elvesztettük

Tegnap elveszett 2 éves kislányom egyetlen, szeretett elefántja: Fáncsi.
Nélküle nem tud létezni, ő a mindene.
Légyszíves segítsetek találni egy ugyanilyet vagy nagyon hasonlót.

Erről a nyusziról lenne szó

45276212_186286775630600_3940046630476054528_n.jpg

Unokám elvesztette játék nyusziját. Nagyon örülnénk ,ha valaki tudna segíteni ,hogy hol lehetne vásárolni ugyan ilyen nyuszit. Üdvözlettel Erdei Istvánné Erzsébet

Szolnokon hagytuk el a lányom pepco-s rózsaszín nyuszi kendőjét. Nagyon sokáig lehetett kapni a pepcoban, de most már egy ideje nem lehet. Ha valakinek lenne hasonló nagyon szívesen megvennenk :)

Sziasztok!
Kutya sétáltatás közben talált plüss zsiráf.
3. kerület Miklós utcai CBA parkolójában.

comment image

Sziasztok!
Kutya sétáltatás közben talált plüss zsiráf.
3. kerület Miklós utcai CBA parkolójában.

comment image

Ilyen Ikeás rókát keresünk..sajnos a mienk eltünt és már nem lehet kapni

Elveszett a kislányom kedvenc rossmannban vásárolt barna macija, mely piros kendőt visel a nyakában.
Kérem ha valaki lát ilyet,vagy van neki otthon feleslegben szóljon! Köszönöm!
Bianka

Elveszett a kisfiam Tibi csokis majmos kedztyűbábja. Lillafüreden a Palota szállóban, a megtalálónak 10000 ft jutalom, annak is, aki egy ugyan ilyen állatot ajánl fel.

Kedves Viki! Tudom hogy nagyon régi a bejegyzésed de nagyon fontos lenne ha tudnál segíteni. 1.5 éves kislány mindene lett a Tibi majom. Sajnos mi is a napokban elhagytuk. Az a mindene a vigaszt a támaszt adja neki a bölcsiben. Amiatt kerestelek meg hogy anno sikerült e nektek valahol találni. Már végső elkeseredesunkben még a csoki gyárral is felvettük a kapcsolatot de nincs nekik. Előre is köszönöm ha válaszolsz. Üdvözlettel kriszti

comment image

Sziasztok, nagyon keressünk egy ugyanilyen macit, a kislányunknak. Ez már nagyon a végét járja. Az orra rózsaszínű volt. Sok éve kaptam ezt nagypapámtól, és most Babuka is csak vele alszik, de szeretnék egy cserét, mielőtt ez végleg tönkremegy. Köszönöm, Marika comment image

Sziasztok, úgy látom, még nincs itt hozzászólás, de hátha látja az érintett: Pesten a Közvágóhídnál az OBI előtt találtuk ezt a kis plüsst. A gazdája jelentkezzen nálam privát üzenetben.comment image