Minecraft plüss rendelés

Home/Minecraft plüss rendelés

Minecraft plüssök – rendelés, vásárlás

Minecraft plüss vásár

A világ egyik legnépszerűbb videojátéka a Minecraft. A három dimenziós környezetben bejárható területen létrejött világokban különféle játékmódokban játszva, online és egy játékos formában lehet játszani. A játék neve két szóból áll, a mine, azaz a bányászás és a craft, a barkácsolás szavakból, mely a játék alapvető lehetőségeire utal.

Számos kutatás igazolja a játék előnyeit is, hiszen a gyerekek számos készségét erősíti: a geometriai érzéket, a kreatív gondolkodást, a képzelőerőt és a csapatmunkát. A játék szinte minden platformon elérhető, PC-n, Xbox-on, PlayStationön, táblagépen, mobilon is játszható.

A játék legnépszerűbb szereplőiből plüssfigurák is készültek, nálunk az alábbiak közül tudsz válogatni a készlet erejéig:

Minecraft plüssök és árak

Minecraft Creeper 16 cm plüss figura

A Minecraft egyik jelképe, a legfélelmetesebb agresszív mob, a Creeper. Képes felrobbantani magát és ezzel akár épületeket is tönkre tud tenni, melyeket nagy nehézségek és sok munka árán építettünk fel, csinosítottunk. A mob alapján készült plüssfigura az egyik legnépszerűbb, 16 cm-es és kiváló minőségű anyagból készült.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Megnézem a Creeper plüsst
Minecraft Steve plüss

Steve a Minecraftban a játékos karaktere, őt irányítod szó szerint árkon, bokron át. Vele vágsz fát, építkezel, küzdesz az ellenséggel. 21 cm magas plüssfigura, kiváló anyagból, szuper áron! Képzeld el, mennyire jól nézne ki, ha lenne egy Steve plüssöd, mindenki irigykedne rád, mivel elég ritka plüssfigura.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Érdekel a Steve plüss
Minecraft Ocelot plüss

Az ocelot a játékban megszelídíthető, ilyenkor macskává változik. Nehezen befogható, ritkán felbukkanó passzív mob, emellett rendkívül értékes is, hiszen a creeperek félnek a macskáktól. Mivel a játékban ritka, így a valóságban, plüss formában garantált örömet lehet vele okozni, az egyik legtöbbet vásárolt Minecraft plüss az ocelot.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Szeretném az ocelot plüsst
Minecraft zombi plüss figura

A zombi egy agresszív mob, aki direkt ránk támad, ha meglát, vagy érzékel bennünket. Sötétben, éjszaka vagy vihar idején találkozhatunk vele, a napfénytől viszont meggyulladnak. Minden Minecraft rajongónak kell egy plüss zombi, ezzel a választással szinte biztos, hogy nem lehet melléfogni. A plüss 17 cm magas.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Zombi plüsst akarok!
Minecraft Enderman plüss szemből

Az Enderman, más néven a Bevégző egy semleges mobról készített játékfigura, aki csak akkor támad rád, ha ránézel. Ez a plüss azonban nem árt neked, bármennyit is nézegeted. Szuper puha, sötét-fekete anyagból készült plüss, kiváló áron. Rendeld meg együtt a Minecraft összes ellenséges mobjával együtt, legyen teljes kollekciód!

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Megnézem az Enderman plüssfigurát
Minecraft piros gombatehén plüss

Szeretjük a gombatehenet a Minecraftban, mert élénk színe mindig jó látvány a nagy zöld dzsungel közepén. Ha van nálunk tál, meg is fejhetjük, és gombaragut kapunk, amit megehetünk. Mindig legyen nálad tál, bármikor kapóra jöhet! Legyen gombatehened is, légy egyedi, hiszen a gombatehén sem terem bárhol, nem lehet bárhol könnyen rábukkanni. Abban is biztos lehetsz, hogy a gombatehén plüss fel fogja dobni a helyet, bárhová is kerül.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Gombatehén plüsst akarok
Minecraft malac plüss jobbról

Szerezz répát, és csalogass magaddal malacot a játékban biztos helyre. Így mindig lesz kéznél, ha például húsra van szükséged. A pihe-puha malac plüsshöz nem kell répa, egyszerűen megvásárolhatod nálunk és pár napon belül már a kezedben is foghatod a játék karaktere alapján mintázott plüssfigurát.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Megnézem a Minecraft malac plüssfigurát
Minecraft fehér plüss bárány

Plüss Minecraft bárány azoknak, akik csak egy békés állatkát szeretnének maguknak a játékból, és nem pedig agresszív mobokat. A hófehér bundás nagyon puha anyagból készült, és remekül mutat minden gamer szobájában, asztalán. Kiváló ajándék lehet bármely rajongó számára.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Érdekel a fehér plüss bárány
Minecraft barna színű plüss tehén

Kapható nálunk barna színű plüss Minecraft tehén is, így akár mindkettő fajtából is szerezhetsz egyet-egyet. A játékban gyakran előforduló tehén szintén az egyik legnépszerűbb plüssünk, a gyerekek nagyon szeretik.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Érdekel a barna színű plüss tehén
Minecraft tintahal plüss

A tintahal a játékban tintazsákot dob, ha sikeres a támadásod – de hát ez nem is olyan meglepő, hiszen ő egy tintahal. Ő nem fog téged megtámadni, csak úszkál céltalanul a vízben. Tintájával színezni tudsz, például fekete színű gyapjút készíthetsz. Legyen tintahalad is, gyűjtsd össze a játék összes figuráját!

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Tintahal plüsst akarok!
Minecraft Ghast (kísértet, szellem) plüss

Nem hiányozhat az igazi rajongól polcáról a Minecraft szellem plüssfigura sem. Az alvilágban található agresszív mob egy nagy fehér kocka karokkal, így a plüssfigura is hasonlóképp néz ki. Bár tűzgolyókat nem lövöldöz, de ha a tiéd lesz, elmondhatod magadról, hogy befogtál egy szellemet.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Érdekel a plüss szellem figura
Minecraft Spider pók plüss

Ajjaj, itt egy veszélyes mob, azaz szerencsére ez csak egy spider, vagyis pók plüssfigura. A pók a játékban sötét helyeken támad, fényben ártalmatlan, ugrani is tud. Sokan kedvelik ezt a plüssfigurát, elmondásuk szerint ijesztően csúnya és gusztustalan, de kellemesen puha és nem hiányozhat a pók sem a polcról a többi figura mellől.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Tovább a Minecraft pók plüssjátékhoz
Minecraft denevér plüss jobbról

A legkisebb mob a játékból most megérkezett hozzánk plüss formában. Szerezz magadnak plüss denevért, ha már a játékban nem tudsz tőle semmit megszerezni. De tényleg, a denevér nem dob semmit, csak céltalanul repked ide-oda. Neked ettől függetlenül lehet denevér plüssöd, nálunk gyorsan, egyszerűen megrendelheted a készlet erejéig.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Tovább a plüss denevér adatlapjához
Minecraft plüss kutya jobbról

Kutya vagy farkas, nem mindegy. A farkast megszelídítheted a játékban, így hűséges, védelmező kutyává válik, és ha bármilyen bántódás ér téged, a támadód azt minden bizonnyal megkeserüli. A Minecraft plüss kutya most korlátozott számban kapható nálunk a készlet erejéig.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Megnézem a Minecraft kutya plüsst
Minecraft plüss nyúl (nyuszi) jobbról

Ritka, nehezen beszerezhető ez a plüss nyuszi, így – amennyiben éppen van nálunk készleten – érdemes hamar lecsapnod rá, mert bármikor elfogyhat. Nem tudjuk a pontos okát, de valamiért nagyon népszerű, talán azért, mert kedves és hófehér, és a nyuszikat mindenki szereti.

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Ugrás a Minecraft plüss nyúlhoz
Minecraft csontváz plüss ültetve

Újabb agresszív mob, akivel elég sűrűn találkozhatsz a játékban, különösen sötétedés után. Nagyon veszélyes is, mert messziről is el tud találni nyilaival. Jobb ha megbarátkozol vele, így válaszd őt is, ha Minecraft plüsst szeretnél vásárolni!

Az ára: 3999 Ft helyett most csak 3499 Ft

Érdekel a Minecraft csontváz plüss

Írj nekünk!

Ha nem találtál kedvedre való plüssfigurát, írj nekünk, és megpróbáljuk beszerezni az elképzeléseidnek megfelelőt. Ha bármivel kapcsolatban kérdésed merült volna fel, küldd el nekünk, és a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni fogunk rá.

2018-12-04T10:53:08+00:00