12 részes ételtároló doboz szett (Excellent Housware)

12 részes (24 darabból álló) BPA mentes ételtároló doboz szett kiváló áron. Az Excellent Housware márka már hazánkban is jól ismert, de népszerű számos országban is.

A szett 12 tárolóedényt tartalmaz, mindegyik egy jól záródó fedővel rendelkezik. A fedelén kinyitható szelep található, melynek kinyitásával egyszerűbben melegíthető az étel mikrohullámú sütőben, nem kell levenni róla. Emellett pedig megkönnyíti a fedél felhelyezését is, mivel a beszorított levegő könnyebben távozhat, a dobozban kevesebb marad feleslegesen. Lezárva azonban természetesen megőrzi a szagokat és ízeket.

A csomag tartalma:
– 2 db 1,7 literes tárolóedény fedéllel
– 2 db 1,2 literes tárolóedény fedéllel
– 2 db 710 ml-es tárolóedény fedéllel
– 2 db 475 ml-es tárolóedény fedéllel
– 2 db 295 ml-es tárolóedény fedéllel
– 2 db 120 ml-es tárolóedény fedéllel

A dobozok mikrohullámú sütőben használhatók, mosogatógépben elmoshatók valamint fagyasztóba is tehetők. Kényelmesen egymásba, illetve egymásra rakhatók, így remek segítség a tárolásban. A dobozok átlátszóak, így könnyen meg tudod nézni felbontás nélkül is, hogy mit tartalmaz (így elkerülhető az az élmény és csalódás, amikor a fagyis dobozt kinyitva pörköltöt találsz).

Elfogyott? Erről a termékről nem tudjuk megmondani, hogy mikor sikerül újra beszereznünk belőle. Javasoljuk, hogy használd a lentebb található termékértesítőt, így azonnal küldünk róla egy e-mailt, ha újra rendelhető lesz.

2999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1069 g
Csomagolás mérete (kb.)37 × 15 × 17 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Excellent Houseware

Anyaga

BPA mentes, műanyag

Mosható

Mosogatógépben is mosható

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: