52 cm-es nagy plüss Morrison húsvéti nyúl

Íme egy nagy méretű (52 cm magas) igazi ölelgetni való, kedvesen mosolygós plüss nyuszi, húsvéti plüss tojással a kezében. Hosszú, közel 30 cm-es fülei vannak és kisebb nyakkendőt is visel magán. Kiváló ajándék húsvétra, vagy szimplán nyuszi rajongóknak.

Ez a hatalmas plüss nyúl le van ültetve, úgy tartja mancsában színes húsvéti tojását. Lábain önállóan nem képes megállni, érdemes inkább nekitámasztani valaminek, hogy normálisan meg tudjon ülni, és ne boruljon fel. Nagy hosszú fülei vannak, melyek belülről rózsaszín-fehér kockás mintázatúak. Szemei fekete, csillogóak, műanyagból készültek. Egyéb műanyag vagy kemény tartozéka nincs neki. Orra és szája varrott, rózsaszínű cérnával készült mindkettő egyaránt. Testéhez egy plüssből készült tojás van varrással erősítve. A tojás három színű mintázattal készült, sárga, rózsaszín és lila, ezek sötétebb árnyalatával készített hullám valamint kör mintázatokkal, melyek szintén hímzettek. Nyakában egy vékony anyagból készült kis nyakkendő található, ez is varrással van testéhez erősítve. Talpain ugyanolyan mintás tappancs minták láthatók, mint a fülének belsején található rózsaszín-fehér mintás négyzetrácsos mintázat.

Mosni alacsony hőfokon javasolt. Letéphető kiegészítői miatt (plüss tojás, nyakkendő) leginkább 3 éven felüliek számára ajánlott.

5999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg700 g
Csomagolás mérete (kb.)30 × 40 × 52 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Wm Morrison

Szín

bézs, lila, rózsaszín, sárga

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: