A Mancs őrjárat – Rubble plüss bulldog kutya (Spin Master)

Ő itt Rubble, a Mancs őrjárat című rajzfilmsorozat bulldog kutya szereplője. A legtöbb felnőtt „a sárga kutya” néven illeti.

A rajzfilmben ő a csapat legfiatalabb tagja, egyébként pedig egy munkás kutya, aki szeret építeni. Nincs olyan feladat, amelyet ne tudna elvégezni. Mindemellett egy imádnivaló angol bulldog, aki mindent tud a gördeszkákról és a snowboardokról. Sárga fejvédő kalapot hord, mint amilyeneket az építőiparban hordanak, és ruházata (mellénye) is sárga színű. Gyakran látni őt a sárga bulldózerével dolgozni.

A plüssfigura hasonlóképp a rajzfilmben látottakhoz, szintén sárga színű mellényt visel és sárga kalapot a fején. Egyik sem levehető róla, a figura részei. A plüss kutya teljes egészében textilből készült, kizárólag az orra készült fekete színű, fényes műanyagból. Szemei hímezve vannak, a többi mintázata nyomott mintás. Farka rövid, barna színű, textilből készült.

Lábain nem tud megállni önállóan, leginkább hasán fekve fogjátok látni. Nem csörög, nem ad ki hangot. Mosni langyos, mosószeres vízben ajánlott, mosógépbe tenni nem javasolt. Egy éven aluliak számára nem ajánlott.

3399 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg90 g
Csomagolás mérete (kb.)16 × 10 × 15 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Spin Master

Mosható

Mosógépben nem javasolt

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: