Akció!

Carousel rózsaszín papagáj szundikendő

Carousel rózsaszín papagáj szundikendő műanyag rágókával. A kiterítve egészen hatalmas, 30×30 cm-es morzsolgató kendő igazán kalandos felfedezni való a kicsiknek a különböző színeknek, textúráknak, alakzatoknak köszönhetően. Nem csupán egy egyszerű kendő, hanem plüssfigura, egyben puha eközben kemény rágcsálgatni való. Így aztán a látás és a tapintás fejlesztésére kiváló eszköz, a fogak növése idején pedig nyugtató hatással lehet. A plüssfigura szalagjai halkan susognak, ez a hallását is fejleszteni a gyermekeknek. Mindemellett állandó jóbarát.

A kendő és a papagáj figura egyszínű, rózsaszín. A madár csőre sárga színű, szemei fehér alapon fekete színűek. Fején található szalagocskáiból három darab van, ezek zöld, piros és kék színűek. A madárnak vannak szárnyai is, ezek kívülről fekete-fehér sakktábla mintázatúak, belülről pedig sárga-kék színben hullámos színezetűek. A kendő egyik sarkára rögzített rágóka műanyagból készült, piros színű felülete mindkét oldalán rücskös. Ezen kívül egyéb műanyag tartozéka nincs a kendőnek, a plüssállat szemei és csőre varrottak illetve textilből készültek.

Mosni alacsony hőfokon javasolt, nem szabad kivasalni.

Készletünk korlátozott, addig vásárolj belőle többet váltótársnak, akár elvesztés, mosás esetére, amíg van belőle. Mivel nehezen beszerezhető, ha elfogyott, nem tudjuk megmondani, mikor tudunk újból beszerezni.

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg174 g
Csomagolás mérete (kb.)8 × 30 × 30 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

TESCO

Szín

rózsaszín

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: