Clintons 32 cm-es klasszikus Mikulás plüss

A Clintons 32 cm-es klasszikus Mikulás egy nagy, kedvesen mosolygós, pihe-puha, ölelgetni való Télapó plüss figura. A valódi Mikuláshoz egyik leginkább hasonlító plüssünk, nagy szakállal, bajusszal, hatalmas pocakkal, melyet öv fog át. Kisebbek számára még párnaként is kiválóan használható.

A plüssfigura ültetett, lábai segítségével csak megtámaszkodik, hogy ne bukjon előre, azokon azonban nem képes megállni. Ültetve nem borul fel, kiváló dísze lehet az ünnepi díszbe öltöztetett szobának.

A játék egyáltalán nem tartalmaz kemény, műanyag alkatrészt, minden eleme textilből készült. Zenét nem játszik le.

Sapkája varrással van a fejéhez erősítve, így nem levehető. Szeme és szája varrott. Szakálla is hozzávarrott tartozéka, alsó része lefelé lóg, az nincs testéhez varrva, bár funkciója nincs neki. Kellemes tapintású anyagból készült, ahogy az egész plüssfigura. Szakálla és bajusza fehér színű, kesztyűje zöld. Sapkája vörös, ahogyan ruhája is. Fekete öve az anyag része, nem rávarrott elem, azonban annak sárga színű csatja már hozzávarrt textilből való. Az öve egyébként lényegében dizájnelem, mert csak a figura elülső részén látható, nem fut rajta teljesen körbe. Lábai fekete színűek (valójában csizmái volnának ezek).

Mosni alacsony hőfokon javasolt szükség esetén. Szárítógépbe tenni nem szabad. Kellő odafigyeléssel bármilyen korosztály számára adható.

5499 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg210 g
Csomagolás mérete (kb.)18 × 22 × 32 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Clintons

Szín

bézs, fehér, fekete, piros, zöld

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: