Dream Journey felnőtt színező, kifestő (22 képes)

Elfáradtál a hajtós, stresszes hétköznapokban? Egész nap rohansz, még este sem tudsz kikapcsolni? Megérdemled a lazítást! Nyugodj le, relaxálj, pihenj, fejleszd koncentrációs képességed felnőtteknek kifejlesztett színező könyv segítségével. Dolgozd ki a rajzokat precízen, pontosan, merülj el fantáziád segítségével a különféle világok mélységében, ahogyan azt te a legszebbnek látod!

Ez a prémium minőségű, hófehér papírra nyomtatott felnőtt kifestő a világ 22 különböző tájára varázsol el. Élvezd, ahogy szabadon, kedved szerint színezed a világot. Könnyű, kis méretének köszönhetően akár magaddal is viheted, így munkahelyen is előveheted 10 percre, ha le kell vezetned a feszültséget, vagy rendezni akarod gondolataid. Meríts energiát a színes rajzokból, találd meg az apró részletek alkotta összefüggéseket. Minden világhoz főzz egy finom, illatos teát, gyújts egy melegen pislákoló méhviasz gyertyát, zárd ki a külvilágot, alkosd meg a sajátodat!

A felnőtt színező mind a 22 grafikáját a Berlinben élő Christiane Bethge készítette, ez a második felnőtteknek kifestő könyv, amit készített.

A terméknek ennyi az ára:

1499 Ft 999 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Készleten

További információk

Tömeg190 g
Méretek23 × 1 × 23 cm
Kiszállítási idő

2-4 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Új vagy használt:

vadonatúj

Márka

Herlitz

Oldalszám

24

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink:

Érdekelhetnek még…

 • Dream Journey 68 képes felnőtt kifestő, színező könyv

  Dream Journey 68 képes felnőtt kifestő, színező könyv

  Akció! 3499 Ft 2499 Ft
  Termék megtekintése
 • Dream Journey 30 képes felnőtt színező, kifestő tömb

  Dream Journey 30 képes felnőtt színező, kifestő tömb

  Akció! 1999 Ft 1499 Ft
  Termék megtekintése