Cikkszám: PJ21031310 Kategóriák: , , , , , , Címkék: , , ,

Fawkes - Főnix madár plüss, 23 cm (Harry Potter)

Fawkes nevű 23 cm magas főnix madár plüss a Harry Potter sorozat alapján. Minden Harry Potter rajongó számára különleges ajándék.

Dumbledore professzor madara vörös és arany színű gyönyörű főnixmadár, mely a legendának megfelelően újra és újraéled hamvaiból. A könnyei gyógyító hatásúak – Harry sebeit is ő gyógyította meg a baziliszkusszal vívott küzdelme után.

Ez a plüss főnix madár szuper minőségű anyagból készült, kellemesen puha, selymes tapintású. Leginkább vörös szín jellemzi, hasa arany színű textilből készült, mely varrással mintázott. Lábaira és farkára támaszkodva ül, nem borul fel. Lábai barna textilből készültek, fekete mintázattal. Hátul öt hosszú vörös filcből készült farktolla van – a Harry Potter-univerzumban farktollaiból készül a varázspálca magja, például Harry és Voldemort varázspálcája. Ennek a plüssnek a farktollai fekete csíkokkal mintázott.

A fején a farktollakhoz hasonló, csak rövidebb tollazat található, illetve alattuk szálas bolyhos szőrzet jellegű korona. A plüss főnix madár arca narancs színű illetve barna, csőre fekete színben végződik.

Szemei műanyagból aprók, műanyagból készültek. Egyéb kemény, műanyag tartozéka nincs.

Nem ad ki hangot, nem mozog, nem elemes játék.

Amennyiben tisztítani szükséges, úgy nedves kendővel töröld át, mosógépbe tenni nem javasolt, szárítógépbe tenni és vasalni nem szabad.

Harry Potter rajongók számára kötelező darab, azonban három éven aluliaktól távol tartandó.

A terméknek ennyi az ára:

10989 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Készleten

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink: