Harry Potter: Óriás Hedwig plüss bagoly (40 cm)

Ez itt egy óriás, 40 cm-es méretű, prémium minőségű, Hedwig plüss bagoly, akit a Harry Potter könyvekből és filmekből ismerhetünk. Minden Harry Potter és Hedwig rajongó számára kiváló választás, a szoba egyik ékessége lesz.

The Noble Collection termékektől megszokottan ez a hatalmas Hedwig bagoly plüss is selymesen puha tapintású, szuper minőségű anyagból készült, a megszólalásig hasonlít a filmben látott madárhoz.

Megszólalni azonban nem fog, mert ez a Hedwig plüss nem beszél, nem zenél, nem ad ki semmiféle hangot, sőt nem is elemes figura.

A farkától a feje búbjáig mérve 40 cm-es, szélessége 20 cm, szóval tényleg jó nagy. Szárnyai fekete foltokkal tarkítottak, a madár többi része teljesen hófehér.

Szemei műanyagból készültek, sárga-fekete színűek. Egyéb kemény, műanyag tartozéka nincs neki.

Csőre és karmai fekete színűek, műbőrből készültek, így tapintásuk puha.

Mosógépben nem szabad kimosni, ha tisztítani szükséges, akkor a felszínét nedves, esetleg enyhén mosószeres ruhával töröld át. Szárítógépbe tenni sem szabad.

Három éven felüliek számára ajánlott, fiúknak és lányoknak, bagoly, Hedwig és Harry Potter rajongók számára kiváló ajándék.

Kapcsolódó szereplők:
Fawkes (23 cm)
Magyarul beszélő Teszlek Süveg (10 cm)
Óriás Hedwig plüss bagoly (40 cm)

20999 Ft

Elfogyott. :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés


További információk

Tömeg401 g
Csomagolás mérete (kb.)20 × 19 × 40 cm

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: