Kék sálas Ágas, a plüss rénszarvas

Ágas, Télapó egyik rénszarvasa szép agancsáról kapta a nevét. Nagyon büszke is rájuk, emellett képességeire is, melyeknek köszönhetően a legerősebb tagja Mikulás csapatának, ezt a többiek is rendre elismerik. Társai mindig számíthatnak rá, mindent megtesz értük, jólétüket gondosan figyelemmel kíséri, még az étkezésükre is nagyon odafigyel, formában tartja őket.

Ez a plüss Ágas szarvas 44 cm, leültetve pedig 35 cm magas. Két alsó lábán nem áll meg önállóan, ezért érdemes leültetni, ha a szoba dísze lesz. Méretéből adódóan kiváló kisebbek számára hurcolászni, ölelgetni is. Hangot nem ad ki, nem csörög, nem zenél, tapintása kellemesen puha. Kiváló minőségű anyagból készült. Színe világosbarna, agancsai valamint kesztyűje és cipője sötétbarna. Orra vörös, középen fehér folttal. Nyakába tekert sálja csíkos, sötét- és világoskék, valamint szürke szín váltogatja egymást. Sálja varrással van a testéhez erősítve, így nem levehető. Szemei, orra, szája és még szemöldöke is hímzett, kemény, műanyag, lenyelhető, levehető tartozéka egyáltalán nincs. Szükség esetén mosni alacsony hőfokon javasolt. 12 hónapon aluliak számára nem javasolt.

3999 Ft

Elfogyott. :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés


További információk

Tömeg328 g
Csomagolás mérete (kb.)44 × 25 × 18 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Szín

barna, kék, vörös

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: