Cikkszám: PJ19091501 Kategóriák: , , , , , Címkék: , , , , ,

Kinder kék plüss nyúl

A boltokból már régről ismert kék színű Kinder márkájú plüss nyuszi piros-fehér színű kantáros nadrágban, körülbelül 23 cm méretben a talpától a feje búbjáig.

Kiváló minőségű anyagból készült, kellemes tapintású plüss nyuszi, melyet a kisebbek és nagyobbak már ismerhetnek húsvét tájáról. A plüssnyúl nagyjából 23 cm magas, azonban lábain önállóan nem áll meg, azonban leültetve nem borul fel.

Arca fehér színű. Füleinek belseje, rövid farka és talpai szintén fehérek. Szája hímzett, orra vörös textilből készült. Szemei varrottak, fehér-fekete-zöld színnel hímezve. A plüssfigura kemény, műanyag, lenyelhető alkatrészt nem tartalmaz.

Ruházata mindössze egy piros-fehér színű kantáros nadrág, melyen egy hímezett Kinder logó található középen. Nadrágja nincs varrással testéhez rögzítve, le tudod venni a figuráról, de ennek valójában nem sok értelme van, esetleg akkor, ha ki akarod mosni. Mosni alacsony hőfokon, kb. 30 fokos vízben javasolt. Tulajdonképpen kellő odafigyeléssel bármilyen korosztály számára adható.

A termék élelmiszert, édességet nem tartalmaz.

A terméknek ennyi az ára:

most csak 2899 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Készleten

További információk

Tömeg66 g
Méretek10 × 12 × 23 cm
Kiszállítási idő

2-6 munkanap

Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Kinder

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szín

fehér, kék, piros

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink:

Érdekelhetnek még…