Kis törp plüss (Hupikék törpikék)

„…Ott laknak ők, a törpikék…” A plussjatek.hu-n is laknak törpök, Aprajafalva kis lakói nálunk is megtalálhatók, és megvásárolhatók. A Hupikék törpikék rajzfilmek szereplői beköltöztek webáruházunkba. A kis, 22 cm-es nevető törpike plüssfigura gyorsan, egyszerűen, akár regisztráció nélkül rendelhető kedvező szállítási árakkal.

A törp plüssfigura ültetett, két lábán nem képes önállóan megállni, leültetve is kitámasztásra van szüksége, hogy ne boruljon fel. Ennek ellenére kiválóan alkalmas hurcolászni, aludni, játszani vele. Karjain, lábain és sapkáján lévő szövetből készült akasztóival akár bábozhatsz is velük, így önállóan is mozgathatod végtagjait, hogy bármit eljátszhass vele. A plüssfigura a rajzfilmeknek megfelelően fehér és kék színű. Jó minőségű anyagból készült. Szemei és szája varrott. Műanyag vagy kemény, letéphető tartozéka nincs. Három éven felülieknek javasolt. Mosógépben alacsony hőfokon mosható.

Ne felejtsd el a kis Törpilla és a kis Törpapa plüssöket sem megrendelni hozzá, hogy ne legyen egyedül, így még színesebbé teheted velük a játékot.

999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg149 g
Csomagolás mérete (kb.)7 × 10 × 22 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Új vagy használt:

használt

Állapot

Kifogástalan

Márka

tcc global

Szín

fehér, kék

Szállítási összehasonlító táblázat: