Közönséges plüss télapó (Keel Toys)

Keel Toys klasszikus mikulás plüss figura, ahogyan a filmekből, rajzfilmekből ismerjük: fehér bojtos piros mikulás sapkában, piros öltözékben, nagy csatos övvel a derekán. Legyen emlékezetes a Mikulás nap vagy a karácsony, ajándékozz plüss mikulást. Ez a plüssfigura alkalmazkodva az igazi Télapó szelleméhez nem akar semmivel sem több lenni nála, nem beszél, nem világít, nem énekel, szimplán csak Télapó. Ilyen szempontból viszont kiválóan végzi a dolgát.

A plüssfigura ültetett, lábain önállóan nem áll meg. Leültetve szépen megül, nem borul fel, ebben segíti az alulról tartó beépített kis plüss babzsák is a fenekében, mely nem kivehető, nem hozzáférhető. Van egy rózsaszínű, viszonylag kemény orra, mely műanyagból készült, ám textillel van bevonva. Más műanyag, kemény tartozéka ezen kívül nincs is. Barna szemei hímzettek, feje bézs színű anyagból készült, melyet fehér színű szakálla fog körbe. Bajusza és szemöldökei fehérek, szintén hímezve illetve textilből vannak. Sapkája tulajdonképpen a figura része, nem leválasztható, természetesen piros színben készült, végén fehér bojttal, pereme pedig szintén fehér színű anyagból való. Kabátja a sapkájával egyező anyagból készült, színben is ugyanolyan. Keresztbe egy öv fogja át a pocakját fekete színben, azonban öve technikailag az öltözék anyagának része, nem különválasztható. A csat sárga színű textilből készült, varrással van ráhelyezve. Kesztyűi és lábbelijei fekete anyagból készültek.

Mosni szükség esetén alacsony hőfokon javasolt. Megfelelő odafigyeléssel bármilyen korosztály számára adható, azonban inkább 12 hónapon felüliek számára javasolt.

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg210 g
Csomagolás mérete (kb.)16 × 18 × 32 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Márka

Keel Toys

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: