Little Town ünnepi sálas, plüss rénszarvas

Ünnepi sálat vett magára, és lecsüccsent: így várja az ünnepeket és új kis gazdáját ez a kedves, barna színű, vörös orrú rénszarvas. Kiválóan alkalmas első barátnak, először a mikuláscsomag mellé vagy a fa alá, aztán ölelgetni, együtt aludni. Szuper minőségű anyagból készült, tapintása kellemesen puha.
A szarvas ültetett, alulról kis beépített babzsák súlyozza még, hogy biztosan ne boruljon fel. Lábai segítségével támaszkodik, így ül, és mosolyogva néz előre. Szinte teljes egészében sötétbarna színű anyagból készült, melyet itt-ott tör meg leginkább a fehér szín. Fehér például a hasa és a mellkasa, a farka alsó része, a füleinek belső része és a pofija. Orra textilből készült, vörös színű, fehér hímzett folttal a hegyén. Szemei hímzettek, fekete-fehér színűek, illetve van még neki egy-egy hímzett szemöldöke is, fekete színben. Szarvai tömöttek, szintén barna színűek, felfelé állnak, azonban belső merevítő eszközt nem tartalmaznak. Vörös alapszínű, fehér hópihe mintás kötött sálja varrással van a testéhez rögzítve.

Kemény, műanyag tartozéka nincs ennek a plüssfigurának, lenyelhető, kemény, műanyag tartozéka sincs. Sáljának rögzítése nagyobb erőhatásnak kitéve elszakadhat, így egy éven aluli gyermekek számára kellő körültekintéssel add a kezébe. Mosni alacsony hőfokon javasolt.

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg220 g
Csomagolás mérete (kb.)22 × 22 × 27 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Little Town

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: