Minecraft plüss kutya (farkas)

Kellemesen, selymesen puha plüss kutya a népszerű Minecraft (Mester MC) játékból. Világos szürke színű, kiváló minőségű anyagból készült, testét sötétszürke blokkok borítják, mint a játékban. Nyakörve vörös, a szövet teljes része, nem eltávolítható. Szemei, orra és szája varrott, lábain önállóan nem képes megállni, inkább csak támaszkodik rajtuk. Műanyag vagy kemény alkatrészt egyáltalán nem tartalmaz. Mosógépben alacsony hőfokon kimosható. Három éven aluli gyermek számára nem javasolt.

A Minecraftban a farkas csonttal megszelídítve kutyává változik, ezt jelzi innentől a nyakában található piros nyakörv is. A farkas alapesetben egy passzív mob, csak akkor támad, ha te támadsz rá először. Olyankor viszont az összes farkas rád fog támadni, és kevés esélyed marad a túlélésre. A kutyát jobb egérgombbal tudod leültetni. Farka állásáról lehet tudni az egészségi állapotát: minél inkább meg van sérülve, a farka egyre csak lefelé áll, az egészséges kutyáé ezzel szemben magasra mutat. A beteg kutya gyógyítása mindössze abból áll, hogy húst adsz neki. Sült vagy nyers hússal szaporíthatók.

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Megnézek minden Minecraft plüsst[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg180 g
Csomagolás mérete (kb.)20 × 10 × 14 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Minecraft, Mojang

Szín

barna, fekete, piros, szürke

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: