Plüss maci babáknak, karácsonyi zoknival

Karácsonyi, 32 cm magas plüssmackó, mikulás sapkában, karácsonyi zoknival mancsai között. A zoknira a következő felirat van hímezve: Baby’s 1st Christmas, ami nyers magyar fordításban annyit tesz: Baba első karácsonya. A feliratból is látszik, hogy ez a legkisebbeknek szól, azoknak, akik még most fogják életükben először átélni a karácsony hangulatát. Ezzel a plüss macival emlékezetessé tehetitek az első közös karácsonyotokat – bár nyilván a legkisebb családtag nem fog még emlékezni rá, de évek múltán is újra-újra elővéve ezt a plüss macit, felidézhetitek, milyen volt az első karácsonyotok. Az is lehet, hogy örök kis barátja lesz ez a mackó, és el sem engedi őt többé.

A plüss maci ültetett, alulról kis babzsákkal súlyozott. Alsó két lábán nem tud önállóan megállni, annak ellenére, hogy két talpában szintén egy-egy kis babzsák van bevarrva, de ez is leginkább az ültetését stabilizálja. Két mellső mancsa között tartja a kis piros színű karácsonyi zoknit, fehér peremével. Erre a zoknira van ráhímezve a korábban már említett mondat, az első karácsonyra utalva. A zokni varrással van rögzítve a medvéhez, nem levehető. Sapkája szintén a fejéhez van rögzítve, így azt sem tudod levenni róla. Szemei műanyagból készültek, orra hímzett, szája varrott. A zoknin lévő felirat szintén hímezve készült. Szemein kívül egyéb kemény vagy műanyag tartozéka nincs. A maci barna színű, pihe-puha anyagból készült, nagyon kellemes a tapintása. Ha szükséges kimosni, akkor azt alacsony hőfokon javasoljuk. 18 hónapon aluliak számára nem, vagy csak fokozott figyelemmel adható.

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 20.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 25.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg335 g
Csomagolás mérete (kb.)32 × 25 × 15 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Keel Toys

Szín

barna, fehér, piros

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes 2021. november 24-től. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: