Plüss rénszarvas színes csörgőkkel, villogó szarvakkal (50 cm)

Nyomd meg a bal kezébe rejtett gombot, és a szarvakon lévő égők villogni kezdenek!

A karácsonyi ünnepekre ez a rénszarvas már teljesen ráhangolódott: vörös színű, kantáros nadrágot húzott, melyre „Santa’s Helper”, azaz Télapó segítője felirat van ráhímezve, Mikulás sapkát tett a fejére, melynek végén zöld színű csörgő csörög, zöld lábbelijeire pedig piros színű csörgők kerültek. De ez még nem minden! Mindkét szarvára színes karácsonyfaizzók kerültek, melyeket bal kezével lehet bekapcsolni. Ekkor néhány másodperces fényjáték veszi kezdetét, így teljes karácsonyi hangulatot árasztva a szobában.

A plüssfigura kb. 50 cm magas. Lábain önállóan nem képes megállni, leültetve is szükséges kitámasztani, hogy ne boruljon fel. A plüssfigura ruhái nincsenek rávarrva, így szükség esetén könnyebben kimoshatók. Azonban a plüssjátékot magát egyáltalán nem javasoljuk mosógépben kimosni, ugyanis beépített elektronikája, mely az elemeket tartalmazza valamint a fények villogását irányítja, károsodhat víz hatására. Szükség esetén nedvesített ruhával töröld át a plüssállat felületét. Szeme műanyagból készült, további kemény vagy műanyag tartozéka még a ruháján található két piros gomb, lábain és sapkáján található csörgői, szarvába épített fényforrásai, valamint belülről a fényeket vezérlő és az elemeket tartalmazó műanyag dobozok. Utóbbi tépőzár kinyitásával férhető hozzá, az elemeket csavarral rögzített tető védi. Három éven aluliak számára egyáltalán nem ajánlott.

8999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg660 g
Csomagolás mérete (kb.)50 × 28 × 21 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Szín

barna, vörös, zöld

Mosható

Nem javasolt

Zenél, hangot ad

Igen, csörög

Elemmel működik

Igen, a csomagolás tartalmazza, 2 db AA elemmel

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: