Rafiki plüss majom (Oroszlánkirály)

Rafiki a madrill cerkófmajom az Oroszlánkirály című rajzfilm sámánja, aki, bár mindössze néhány rövid jelenet erejéig szerepel, mégis nagyon népszerű a rajongók körében. Ő az, aki az állatok seregeinek bemutatja az oroszlánok újszülött kölykeit, valamint meggyőzi Simbát arról, hogy a király lelke máig benne él, ami után Simba úgy dönt, hazatér.

Ez a mandrill plüssfigura körülbelül 27 cm magas. Lábain önállóan nem tud megállni, csak leültetve marad viszonylag stabilan, úgy nem borul fel. Belülről testének nagy része, karjai és lábai is polisztirol babzsák gyönggyel töltöttek, így majdnem negyed kiló az egész plüss. Teste szürke-fehér színű, lábai és kezei barnák. Bal lábán egy „Walt Disney World” hímzett logó található. Sárga szemei varrottak, piros orrpajzsa, és bézs színű szája textilből készült. Az arcorrának két oldala kék színű, fekete hosszanti barázdákkal. Szemének környéke sötétkék színű. Feje körül fehér színű sörény található. Hátsó felének egy része szintén kék színű.

A plüss nem tartalmaz kemény, lenyelhető vagy műanyag tartozékot, kizárólag textilből készült, így a kisebbek számára is bátran adható. Mérete miatt kiválóan kézre esik, a kis babzsákok belülről ideális súlyozást biztosítanak, így a kicsik is könnyen rámarkolhatnak, hurcolászhatják. Mosni alacsony hőfokon javasolt, ha szükséges.

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg197 g
Csomagolás mérete (kb.)12 × 13 × 27 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Szín

fehér, szürke

Márka

Disney

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: