So Cute kék bárány szundikendő

So Cute kék bárány szundikendő, kendőjének fehér részén sok kék csillag mintázattal kiváló minőségben, a készlet erejéig.

A Kedves kis kék színű bárány plüssfigura ölel magához egy nagyobbacska, kb. 24×24 cm-es alvókendőt, melynek hátoldala világoskék színű, felső oldala pedig fehér alapszínű, rengeteg kék csillagocskával díszítve. Anyaga rendkívül selymes, puha tapintású, a plüssfigura és a kendő is kiváló minőségű textilből készült, a kendő meglehetősen vastag anyagból készült.

A plüssfigura két lábán nem tud megállni, inkább leültetve tartja a kendőt, de lényegében nem is kell állnia, hiszen elsősorban ölelgetni való barátnak készült. Szeme és orra varrott, szája nincs, kemény, műanyag, letéphető, lenyelhető alkatrészt nem tartalmaz, a kendő is varrással van a kezeihez rögzítve.

A kendő fehér részén lévő kék csillagocskák a szövet részei, nem vasalt, nem hímzett. Hímzéssel kizárólag a plüss bárány szemei készültek, szürke színben, valamint az orra kék cérnával. A kendő hátoldala egyszínű kék, nem tartalmaz semmiféle mintázatot. A plüssfigura arca és füleinek belső része fehér színű, minden más testfelülete kék színnel készült.

Mosni nem szabad, szükség esetén nedves ruhával töröld meg. Vasalni, szárítógépbe tenni sem szabad, különben az anyag károsodhat. Bármilyen korosztály számára bátran adható kellő odafigyeléssel.

3699 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg46 g
Csomagolás mérete (kb.)11 × 33 × 33 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

So Cute

Szín

fehér, kék

Mosható

Mosógépben nem javasolt

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: