Szép álmokat! társasjáték (Keller&Mayer)

A Szép álmokat! egy egyszerű, egyértelmű, strapabíró, már 2 fő számára is játszható készségfejlesztő játék, kiválóan alkalmas első társasjátéknak, hogy a gyerekek megismerjék az alapvető szabályok betartását. A játék elsősorban a 3 és 6 év közötti korosztály számára nyújt megunhatatlan kikapcsolódást, de az idősebb gyermekek, sőt a felnőttek is élvezhetik, így az egész család számára tartalmas szórakozást nyújthat.

A társasjáték Grőber Gabriella és Kőmüves András ötlete alapján készült a Keller és Mayer kiadó gondozásában, rendkívül szép, igényesen kidolgozott grafikáit pedig Pásztohy Panka készítette.
A doboz 45 minőségi játékelemet tartalmaz, valamint egy speciális rajzos dobókockát is.

A játék célja, hogy a játékosnak elsőként sikerüljön lefektetni az összes ágyába a gyerekeket. A profik pedig még arra is figyelnek, hogy az ágyhoz illeszkedő takaró és párna a megfelelő helyére kerüljön. A dobókocka segítségével tudja összegyűjteni a megfelelő figurákat ábrázoló lapocskákat, hogy összegyűljön a négy szükséges figura: gyerek, párna, takaró, plüssállata. Ha mind a négy összegyűlt, az üres ágyra kell helyezni.

3699 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg813 g
Csomagolás mérete (kb.)27 × 7 × 20 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Új vagy használt:

vadonatúj

Állapot

Kifogástalan

Márka

Keller&Mayer

Anyaga

Egészségre nem ártalmas

Szállítási összehasonlító táblázat: