Akció!

Szerelmes 32 cm-es Pikachu Pokémon plüss

Az óriás 32 cm-es Pikachu szerelmes lett. Kicsi szívecskét vett a mancsai közé, ezzel mutatva ki őszinte érzéseit. Ha Pokémon rajongó a kedvesed, mutasd ki ezzel a nagy, szerelmes plüss Pikachuval szerelmed. Ez a termékünk egyedi, máshol nem találsz másik ilyet. Limitált példányszám van belőle, ha elfogy, nem tudjuk, hogy mikor lesz újra legközelebb.

Képzeld el, amikor szerelmed megkapja ajándékát, kibontja, és ez a Pikachu van benne! Ugye, hogy már alig várod, hogy lásd az arcát és örömét?

A mérete ideális, mivel egy átlagos plüssnél jóval nagyobb, azonban mégsem olyan óriási, hogy már-már zavaró legyen és egyik helyről a másikra kelljen rakosgatni, mert nem fér tőle az ember. A plüssfigura szuper, kiváló minőségű anyagból készült, nagyon puha, gyönyörűen sárga, nem spórolták belőle az anyagot. Bárhová leültetheted, nem fog felborulni. Műanyag vagy kemény alkatrészt egyáltalán nem tartalmaz, így ha kisgyermek kezébe kerül, nyugodtan játszhat vele. Három éven aluli gyerek kezébe mindenesetre azért körültekintéssel add játszani. Mosni lehet, de csak alacsony hőfokon javasoljuk.

[fusion_title size=”3″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#1e73be” margin_top=”5″ margin_bottom=”5″ class=”” id=””]Még több pokémon plüss[/fusion_title]

[fusion_button link=”/sok-pokemon-pluss-olcson-keszletrol-szuper-minosegben/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”left” class=”” id=””]Megnézem az összes Pokémon plüss figurát![/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

6499 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg480 g
Csomagolás mérete (kb.)17 × 25 × 32 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Új vagy használt:

használt

Állapot

Kifogástalan

Szín

barna, piros, sárga

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: