Tendertoys ünnepi plüss hóember

Tendertoys ünnepi plüss hóember hosszú, piros-fehér csíkos lábakkal és karokkal, nagy fekete kalappal, szuper minőségben.

Ez a hóember leültetve 26 cm magas, teljes hossza pedig 38 cm. Lábain nem tud azonban megállni, nem tartják meg őt, meg amúgy is, miféle hóember áll lábakon?

Ennek az ünnepi hóembernek vannak lábai, meglehetősen hosszúak ráadásul, és piros-fehér csíkos mintázatúak. Karjain is ez a mintázat köszön vissza, és nyakában lévő sálja is szintén piros-fehér csíkos. Ez a sál varrással van a nyakához rögzítve, nem levehető. Kalapját sem lehet levenni. Ez a kalap teljes egészében fekete színű, karimája fölött egy vörös, textilből készült csík díszíti.

A hóember hasán a szénből készült gombok helyett most vörös színnel hímzett hópihék láthatók, konkrétan három egymás alatt. Szintén vörössel hímzett a szája is, mely óriási mosolyt tükröz. Szemei fekete-fehér színnel hímzettek, orra egy narancssárga textil répa. Orra sem levehető.

Tulajdonképpen az egész plüss hóember textilből készült, kemény, műanyag tartozéka nincs neki. Szükség esetén tisztítani langyos, mosószeres vízzel javasolt, ne tedd mosógépbe vagy szárítógépbe.

12 hónapon felüliek számára ajánlott.

4999 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg127 g
Csomagolás mérete (kb.)13 × 17 × 26 cm

INGYEN SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:

A képhez tartozó alt jellemző üres; ingyen_szallitas.jpg a fájlnév

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: