Bárány szundikendő (H&M)

Itt az ideje beszerezni a rég elnyűtt alvóka váltótársát, dublőrjét! Nagyon nehezen beszerezhető H&M-es ritkaság ez a bárányos szundikendő. Sokan keresik, annakidején rendkívül népszerű volt, ezért hamar elfogy, nem tudjuk megmondani, hogy mikor tudunk ismét beszerezni belőle. Érdemes tehát többet is megvenni egyszerre, amíg a készletünk tart.

Ez az alvókendő bézs színű, hasán sötétebb csíkokkal. Nyakában kék színű, fehér pöttyös kendő van megkötve, ez a kendő a plüssfigura nyakához van varrva, nem levehető, a csomója azonban kibogozható. Szemei és szája barna színűek, orra barack színű. Fülének belső része szintén sötétebb árnyalatú Fején lévő mintázata (orra, szája, szeme) egyaránt hímzettek. Hátán nincs semmiféle mintázat, egyszínű, kellemesen puha tapintású anyagból készült. Műanyag, kemény tartozéka nincs, így bátran (de azért kellő odafigyeléssel) adható a legkisebbek számára is. Mosni alacsony hőfokon javasolt.

Elfogyott? Erről a termékről nem tudjuk megmondani, hogy mikor sikerül újra beszereznünk belőle. Javasoljuk, hogy használd a lentebb található termékértesítőt, így azonnal küldünk róla egy e-mailt, ha újra rendelhető lesz.

2999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg142 g
Csomagolás mérete (kb.)30 × 26 × 7 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

H&M

Szín

barna, bézs, kék

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Zenél, hangot ad

Nem

Elemmel működik

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: