Cikkszám: PJ20042001 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

"Különleges anya" fehér plüss maci anyák napjára (Special Mum)

Special Mum, azaz magyarul Különleges Anya feliratú plüss szívecskét tart a kezében ez a plüss maci, mely kiváló anyák napi ajándék, vagy csak úgy, akár minden ok nélkül is adható természetesen.

Nem tudtok együtt lenni Anyák napján? Üzenj ezzel a plüss macival, küldd el neki ajándékba!

A plüssfigura ültetve körülbelül 27 cm magas, teljes magassága a feje búbjától a talpáig körülbelül 40 cm. Lábain azonban nem tud megállni, csak leültetve nem borul fel. Színe fehér, kissé vaj színű. A kezében tartott plüss szív is ugyanolyan anyagból és színben készült, mint a plüss medve, kezeihez hozzá van varrva. A szíven található „Special Mum” felirat rózsaszínben van ráhímezve. Orra csíkos mintás szürke textilből készült. Talpa szintén ilyen anyagból készült, jobb lábának talpán egy rózsaszín szívecske található, mely textilből készült, erősebb színnel körbehímezve. Szemei és fejein található ráncai szürke hímzéssel készültek.

A plüssmaci nem tartalmaz kemény, műanyag elemet, így adott esetben kisebbek is bátran játszhatnak vele, azonban három éven aluliak számára nem ajánlott. Mosni szükség esetén alacsony hőfokon javasolt.

A terméknek ennyi az ára:

4599 Ft

Van-e belőle a raktárban:

Készleten

További információk

Tömeg300 g
Méretek21 × 19 × 27 cm

Szállítási összehasonlító táblázat:

További ajánlataink:

Érdekelhetnek még…

 • Dream Journey felnőtt színező, kifestő (22 képes) szemből

  Dream Journey felnőtt színező, kifestő (22 képes)

  Akció! 1499 Ft 999 Ft
  Termék megtekintése
 • ELMA szív alakú méhviasz gyertya

  ELMA szív alakú méhviasz gyertya

  699 Ft
  Termék megtekintése