Minecraft Ghast (kísértet, szellem) plüss

Ghast, azaz szellem, vagy kísértet plüss a Minecraft (MesterMC) játékból, ami egy nagy fehér kocka, melyekből karok nőnek ki. Ez egy agresszív mob, mely az alvilágban fordul elő, és száját kitátva tűzgolyókat lő, ha meglát. Vinnyogó, síró hangjáról már messziről megismerhető. Mivel lebeg, leginkább csak íjjal tudod lelőni, a kardoddal nem, vagy nagyon nehezen tudod elérni. További ellenséges mob még a csontváz, a pók, a creeper, vagy a zombi.

A plüssfigura a játékban szereplő szellemhez hasonlóan egy nagy fehér kocka, rajta szürke és fekete blokkokkal, alul karokkal. Bár a játékban lebeg, a plüss ezeken a karokon meg tud állni önállóan, így nem is borul fel. Nagyon puha, hófehér, jó minőségű anyagból készült. Szemei és szája varrottak, műanyag alkatrésze nincs, ahogyan egyéb kemény vagy letéphető tartozéka sincs. Mosógépben kimoshatod alacsony hőfokon. Három éven aluli gyermek számára nem javasoljuk.

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Megnézek minden Minecraft plüsst[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3899 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg168 g
Csomagolás mérete (kb.)10 × 11 × 16 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Minecraft, Mojang

Szín

fehér, fekete

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: