Minecraft zombi plüss figura

A Minecraft zombija a Creeperhez és a pókokhoz hasonlóan egy agresszív mob, mely a játékban kimondottan a játékost támadják meg. A felszínen éjszaka vagy vihar idején, a felszín alatt a sötét helyeken bármikor felbukkanhatnak. A csontvázakhoz hasonlóan a napfénytől meggyulladnak.

Most megérkezett hozzánk is néhány Minecraft zombi plüss 17 cm-es méretben. A kiváló, selymesen puha anyagból készült plüss figura varrott szemű, elsősorban zöld és kék színű, lábfejei szürkék. Képes kitámasztás nélkül a saját lábán megállni. Ha Minecraft rajongó vagy, kihagyhatatlan vétel ez a zombi plüss, kimondottan kedvező áron!

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Érdekel a többi Minecraft plüss[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3899 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg130 g
Csomagolás mérete (kb.)7 × 12 × 17 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Új vagy használt:

használt

Állapot

Kifogástalan

Márka

Minecraft, Mojang

Szín

kék, szürke, zöld

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: