Minecraft malac plüss

A Minecraftban a malacok passzív mobok, hasonlóan a bárányhoz, a tehénhez, a gombatehénhez, a tintahalhoz vagy a macskához és csirkéhez. Az élelmiszer megszerzésének egyik legegyszerűbb formája, ugyanis ha megöljük őket, akkor nyers sertésszeleteket dobnak, amelyeket csak meg kell sütnünk. Általában hármas, négyes csoportokban találkozhatunk velük. Ha akadályba ütköznek, akkor megpróbálnak ugrással továbbjutni. Ha répa van a kezedben, követni kezd.

A plüssfigura 12 cm magas, rózsaszínű, varrott szemű, nagyon puha tapintású. Önállóan képes megállni a lábain, esetenként nagy feje előreránthatja. Műanyag tartozéka nincs, igazából bármilyen korosztály számára jó ajándék lehet, de azért inkább 3 éven felülieknek ajánljuk. Minecraft rajongóknak viszont kimondottan szuper meglepetés lesz!

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Megnézek minden Minecraft plüsst[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3899 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg139 g
Csomagolás mérete (kb.)16 × 9 × 12 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Mojang

Szín

rózsaszín

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: