Minecraft piros gombatehén plüss

A Minecraft játékban a gombatehén azon az éghajlati övön terem, ahol gomba nő, vagyis a Gombaszigeteken. Csak piros színben léteznek. Kinézete olyan, mint a normál tehéné, csak piros színben. A játékban az egyik leghasznosabb mobok, ha megnyírod, akár 5 piros gombát is kaphatsz, majd átváltozik normál tehénné. Egy tállal meg is fejheted, és akkor gombaragut nyerhetsz ki tőle. Ha megölöd, bőrt dob, mint a normális tehenek.

A plüssfigura a Minecraft gombatehén alapján készült, könnyű, puha tapintású, piros, fekete, szürke színű anyagból készült. Négy rövid lába van, nagy fejét nehezen bírják, így nehezen lehet beállítani rendesen, különben előre borul. Meg kell találni a megfelelő egyensúlyt, hogy rendesen megálljon, viszont, ha ez sikerült, akkor utána nagyon sokáig elvan abban a pozícióban, nem dől fel. Gépben mosni lehet, de csak alacsony hőfokon. Mosásnál ne rakd fehér ruhák közé, mert abban nem lesz köszönet.

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Megnézek minden Minecraft plüsst[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg160 g
Csomagolás mérete (kb.)14 × 13 × 13 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Állapot

Kifogástalan

Márka

Minecraft, Mojang

Szín

fekete, piros, szürke

Szállítási összehasonlító táblázat: