Minecraft barna színű plüss tehén

A Minecraftban a tehén passzív mob, úgy, mint a denevér, a csirke, a malac, a bárány vagy a tintahal. Ha megtámadod őket, akkor elfutnak, ha vízbe esnek, akkor lebegnek a víz felszínén. Egyébként pedig céltalanul sétálnak. Búzával tudod magaddal csalogatni és bezárni, szaporítani is búzával tudod őket. Ha a bébi tehénnek is búzát adsz, növekedését gyorsítani tudod. A gombatehén ugyanilyen barna színűvé változik, ha megnyírod. A tehéntől tejet vödörrel tudsz tőlük begyűjteni, ebből tortát süthetsz. Ha elpusztítod, akkor bőrt, marhahúst ad, amit megüthetsz.

A Minecraft tehén plüss négy lábán éppencsak megáll, ha sikerül jól beállítanod, akkor nem borul fel, feje sem rántja el, és akkor remekül elvan a polcon, asztalon, bárhol. Szeme és szája varrott, nincsenek műanyag, kemény tartozékai. Kellemesen puha anyagból készült, mely barna színű, szürke, fekete és fehér színű blokkokkal tarkítva. Mosógépben alacsony hőfokon kimoshatod, három éven aluli gyermeknek nem javasolt, Minecraft rajongóknak azonban kötelező darab!

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Megnézek minden Minecraft plüsst[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg168 g
Csomagolás mérete (kb.)14 × 14 × 15 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Új vagy használt:

használt

Állapot

Kifogástalan

Márka

Minecraft, Mojang

Szín

barna, fehér, fekete

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: