Minecraft denevér plüss

A Minecraftban (vagy MesterMC-ben) a denevér passzív mob, úgy, mint a csirke, a tehén, a gombatehén, a malac, a bárány, a tintahal, és még több más karakter. A denevér az egyik legkisebb mob, egy fél blokknál is kisebb méretű. Fejjel lefelé lógnak vagy céltalanul repülnek, időnként vinnyogó hangot adnak ki. Ha közel mész hozzájuk, odébb repülnek. Ha messze mész tőlük eltűnnek, mint a tintahal vagy a párduc (ocelot).

Ez a plüss denevér szuper puha, barna színű anyagból készült figura, a játékhoz hasonló kinézettel. Testén kisebb négyszög alakú blokkok találhatók, szemei és szája is négyszög alakú. Utóbbiak varrottak, nem található rajta műanyag alkatrész. Kis fülei és farka van, szárnyai szélesek, kitárva a plüss kb. 23 cm széles. A játék nem képes önállóan megállni, csak ha a hasára fekteted, de úgy feje előre rántja. Mosni lehet, de csak alacsony hőfokon, hogy ne veszítse el puhaságát, kellemes fogását. Három éven aluliaknak nem ajánlott.

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Megnézek minden Minecraft plüsst[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3999 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg100 g
Csomagolás mérete (kb.)5 × 23 × 16 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Minecraft, Mojang

Szín

barna

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: