Minecraft plüss nyúl (nyuszi)

Fehér plüss nyúl Minecraft (MesterMC) rajongóknak. A játékban a nyuszi egy passzív mob, csakúgy mint a bárány, a tintahal, a malac, a denevér vagy a tehén, többek között. A nyulak legtöbbször hármas csoportokban jönnek létre síkságokon, erdőkben, tajgákon, szavannákon. Céltalanul ugrálnak körbe, a farkasoktól azonban menekülnek, mert azok megölik őket. Ha nyulat szeretnél magadhoz csalogatni, akkor répára vagy pitypangra lesz szükséged, ugyanezekkel tudod szaporítani is őket. Nyershúst vagy nyúlbőrt dobnak, ha elpusztítod őket.

Ezt a plüss nyulat most répa nélkül is magadhoz csalogathatod. Hófehér bundája van, fekete, kék és rózsaszínű blokkokkal. A fekete blokkok a szemei, a rózsaszín pedig az orra. A hasán fekszik, nem borul el, bárhová leteheted. Puha, jó minőségű anyagból készült, 13 cm magas plüssfigura. Műanyag vagy kemény alkatrészeket nem tartalmaz, szeme és orra varrott. Mosni alacsony hőfokon javasolt, lehetőleg fehér ruhákkal együtt, különben elszíneződhet, megszürkülhet. Három éven alulinak nem ajánlott.

[fusion_button link=”/minecraft-pluss-rendeles/” color=”red” size=”large” stretch=”no” type=”flat” shape=”square” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” alignment=”right” class=”” id=””]Megnézek minden Minecraft plüsst[/fusion_button][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

3499 Ft

Elfogyott

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg154 g
Csomagolás mérete (kb.)14 × 13 × 13 cm
Raktárkészlet

Korlátozott mennyiség

Márka

Minecraft, Mojang

Szín

fehér, fekete, kék, rózsaszín

Mosható

Igen, alacsony hőfokon

Szállítási összehasonlító táblázat: